Články

Ve světě aerobiku existuje několik typů soutěží, kterých se závodnice mohou účastnit. Kromě těch, na kterých soutěží se svými sestavami před porotou a v průběhu sezony bojují o medaile, patří mezi ty oblíbence i závod jednotlivců neboli master class. Účastníci cvičí určitý čas podle lektora, poté postupují do finále a ve druhém kole porota vybírá...

Letní prázdniny jsou časem, kdy se děti mohou věnovat svým koníčkům a sbírat nové zážitky. Pro mladé sportovkyně z chotěbořského klubu aerobiku byl letošní červenec a srpen tradičně plný sportovních a zábavných aktivit.

Ve dnech 29. května - 2. června 2024 se v městečku Pfäffikon ve Švýcarsku konalo Mistrovství Evropy ve sportovním aerobiku a fitness pod hlavičkou Mezinárodní federace sportovního aerobiku a fitness (FISAF International). Českou republiku na této prestižní soutěži reprezentoval tým kadetek z našeho klubu s fitness sestavou Bruno ve složení Jana...

Chotěbořské aerobičky soutěží v průběhu jejich sezony pomalu každý týden. Duben a květen byl a je nabitý závodů všech možných úrovní a LA team Chotěboř má na většině z nich své zastoupení.

Jarní aerobiková sezona je v plném proudu a LA team opět sbírá mnoho úspěchů. Týmy i sólistky jezdí po celé republice a užívají si tak jarních dnů v tělocvičně. Jaká umístění jsme v průběhu dubna získali?

Náš kadetský tým vybojoval na dvou dubnových závodech nominaci na Mistrovství Evropy a nás to nesmírně těší! Chotěbořský aerobik se za desítky let působení v tomto sportu ještě nedostal tak vysoko, jako tomu je v posledních sezónách. Evropský šampionát ve Švýcarsku je úžasná třešnička na dortu za letitou prací našich závodnic a trenérek.